Bob Lutz terug bij General Motors

GM’s CEO Dan Akerson heeft de 79-jarige Bob Lutz opnieuw in dienst genomen voor advieswerk.

Lutz, geestelijk vader van zowel de succesvolle Chevrolet Cruze als de baanbrekende Volt, is al zijn hele arbeidscarrière besmet met het autovirus. Hij heeft niet alleen voor General Motors gewerkt, maar ook voor Chrysler, BMW en Ford. Lutz begint per direct met advieswerk. 

Bob Lutz terug bij General Motors - Automobielmanagement.nl

Bob Lutz terug bij General Motors

GM’s CEO Dan Akerson heeft de 79-jarige Bob Lutz opnieuw in dienst genomen voor advieswerk.

Lutz, geestelijk vader van zowel de succesvolle Chevrolet Cruze als de baanbrekende Volt, is al zijn hele arbeidscarrière besmet met het autovirus. Hij heeft niet alleen voor General Motors gewerkt, maar ook voor Chrysler, BMW en Ford. Lutz begint per direct met advieswerk.