Dat heeft het merkenduo, eigendom van het Indiase Tata Motors, bekendgemaakt. Jaguar Land Rover investeert de komende jaren stevig in productvernieuwing en in dat kader wil het in zijn moderne fabriek in het Britse Solihull meer mensen aannemen. Die zullen o.a. worden ingezet voor de productie van de volgende generatie Range Rover en voor de bouw van de ingrijpend gelifte Range Rover Sport. Dit laatste type wordt vanaf eind volgend jaar ook leverbaar in V6 benzine-uitvoering. Tata kocht Jaguar en Land Rover 3 jaar geleden van het Amerikaanse Ford en dat heeft het bedrijf geen windeieren gelegd. De vraag naar de premiumproducten van beide merken is sindsdien sterk gestegen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding