Volvo zoekt personeel

Volvo is voor haar fabriek in Gent op zoek naar 350 man extra productiepersoneel.

Het Zweedse automerk zegt extra mensen nodig te hebben om de stijging van zijn productie handen en voeten te gunnen geven. Vanaf volgend jaar zal namelijk in de Belgische fabriek de nieuwe V40 gebouwd gaan worden. Die neemt de plaats in van de S40/V50 en komt boven de C30 in het gamma. In 2010 trok Volvo al 270 nieuwe werknemers aan en begin dit jaar gingen er 400 aan de slag. Die waren nodig om de grote vraag naar de S60 en de XC60 op te vangen. Het gaat voornamelijk om personeel voor de spuitfabriek, de assemblageafdeling of de behandeling van de materialen. Ze komen in een tweeploegensysteem of in een vaste nachtploeg terecht.

Bij Volvo Cars in Gent werken meer dan 4.500 mensen. Vanaf 2014 zullen in de fabriek ook de kale carrosserieën voor de elektrische versie van de C30 (PEV genaamd) gebouwd gaan worden. PEV staat voor Permanent Electric Vehicle en wordt momenteel onder de codenaam P14 ontwikkeld. De eindmontage van de C30 PEV vindt plaats in Zweden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Volvo zoekt personeel - Automobielmanagement.nl

Volvo zoekt personeel

Volvo is voor haar fabriek in Gent op zoek naar 350 man extra productiepersoneel.

Het Zweedse automerk zegt extra mensen nodig te hebben om de stijging van zijn productie handen en voeten te gunnen geven. Vanaf volgend jaar zal namelijk in de Belgische fabriek de nieuwe V40 gebouwd gaan worden. Die neemt de plaats in van de S40/V50 en komt boven de C30 in het gamma. In 2010 trok Volvo al 270 nieuwe werknemers aan en begin dit jaar gingen er 400 aan de slag. Die waren nodig om de grote vraag naar de S60 en de XC60 op te vangen. Het gaat voornamelijk om personeel voor de spuitfabriek, de assemblageafdeling of de behandeling van de materialen. Ze komen in een tweeploegensysteem of in een vaste nachtploeg terecht.

Bij Volvo Cars in Gent werken meer dan 4.500 mensen. Vanaf 2014 zullen in de fabriek ook de kale carrosserieën voor de elektrische versie van de C30 (PEV genaamd) gebouwd gaan worden. PEV staat voor Permanent Electric Vehicle en wordt momenteel onder de codenaam P14 ontwikkeld. De eindmontage van de C30 PEV vindt plaats in Zweden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding