Mahindra & Mahindra geïnteresseerd in failliet Saab

Het Indiase Mahindra & Mahindra zou tenminste een deel van het Zweedse bankroete autofabrikant Saab Automobile willen overnemen, meldt persbureau Bloomberg.

India’s grootste fabrikant van sports utility vehicles (SUV’s), naar omzet gemeten, probeert in gesprek te komen met twee door de Zweedse rechtbank benoemde bewindvoerders, om onderdelen van de autofabrikant of het hele bedrijf over te nemen, aldus het persbureau, dat zich baseert op twee personen die bekend zijn met de situatie. Een woordvoerder van Mahindra & Mahindra wilde geen commentaar geven.

Saab Automobile, eigendom van het in Nederland gevestigde Swedish Automobile, verklaarde zich failliet op 19 december, na een kort bestaan als autofabrikant. Chief executive Victor Muller heeft gezegd dat er nog belangstelling is voor een mogelijke overname van het 64 jaar oude Saab.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

1% slaagkans. GM’s opstelling anders dan mbt Chinese overname; denk het, helaas, niet.

Geplaatst door: daw op

ik zet mn geld op de Turken …

Geplaatst door: christiaan op
Mahindra & Mahindra geïnteresseerd in failliet Saab - Automobielmanagement.nl

Mahindra & Mahindra geïnteresseerd in failliet Saab

Het Indiase Mahindra & Mahindra zou tenminste een deel van het Zweedse bankroete autofabrikant Saab Automobile willen overnemen, meldt persbureau Bloomberg.

India’s grootste fabrikant van sports utility vehicles (SUV’s), naar omzet gemeten, probeert in gesprek te komen met twee door de Zweedse rechtbank benoemde bewindvoerders, om onderdelen van de autofabrikant of het hele bedrijf over te nemen, aldus het persbureau, dat zich baseert op twee personen die bekend zijn met de situatie. Een woordvoerder van Mahindra & Mahindra wilde geen commentaar geven.

Saab Automobile, eigendom van het in Nederland gevestigde Swedish Automobile, verklaarde zich failliet op 19 december, na een kort bestaan als autofabrikant. Chief executive Victor Muller heeft gezegd dat er nog belangstelling is voor een mogelijke overname van het 64 jaar oude Saab.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

1% slaagkans. GM’s opstelling anders dan mbt Chinese overname; denk het, helaas, niet.

Geplaatst door: daw op

ik zet mn geld op de Turken …

Geplaatst door: christiaan op