Seat verscheept voor het eerst auto’s naar China

Deze week heeft Seat de eerste 250 auto’s op de boot naar China gezet op weg naar de Chinese Seat-dealers. Seat heeft een nieuw transportkanaal opgezet tussen de havens van Barcelona, Guangzhou en Tianjin.

Via dit eerste exporttraject voor auto’s tussen Spanje en China zal Seat in 2012 zo’n vierduizend auto’s naar China verschepen. Eind november maakte Seat op de Guangzhou Auto Show de expansieplannen van het merk voor China bekend en gaf het startsein voor het oprichten van een netwerk van  vijftien dealerbedrijven. Het verkoop- en marketingnetwerk is in eerste instantie gefocust op China´s belangrijkste steden, waaronder Beijing, Sjanghai, Chongquing, Shenzhen, Wuhan, Chengdu en Guangzhou. In de toekomst zal het aantal dealerbedrijven verder toenemen, aldus Seat. In China gaat het in eerste instantie om de Ibiza en Leon.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Seat verscheept voor het eerst auto’s naar China - Automobielmanagement.nl

Seat verscheept voor het eerst auto’s naar China

Deze week heeft Seat de eerste 250 auto’s op de boot naar China gezet op weg naar de Chinese Seat-dealers. Seat heeft een nieuw transportkanaal opgezet tussen de havens van Barcelona, Guangzhou en Tianjin.

Via dit eerste exporttraject voor auto’s tussen Spanje en China zal Seat in 2012 zo’n vierduizend auto’s naar China verschepen. Eind november maakte Seat op de Guangzhou Auto Show de expansieplannen van het merk voor China bekend en gaf het startsein voor het oprichten van een netwerk van  vijftien dealerbedrijven. Het verkoop- en marketingnetwerk is in eerste instantie gefocust op China´s belangrijkste steden, waaronder Beijing, Sjanghai, Chongquing, Shenzhen, Wuhan, Chengdu en Guangzhou. In de toekomst zal het aantal dealerbedrijven verder toenemen, aldus Seat. In China gaat het in eerste instantie om de Ibiza en Leon.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding