Verkoop auto’s Saab museum van start

De curator van het failliete Saab heeft de deur opengezet voor biedingen op de auto’s die in het Saab Museum in Trolhättan staan en op andere locaties in de regio. Als iemand een bod wil doen moet dat voor 20 januari bij de curator binnen zijn.

Innovatum is samen met veteranen van Saab klaar om het museum over te nemen en zal een bod doen, met de stad Trollhättan als supporter. De Zweedse Saab Club en fanblog SaabsUnited hebben begin dit jaar een e-mail verstuurd waarmee zij wilden onderzoeken wat de bereidheid was om met vereende krachten het Saab Museum te redden. Veel mensen zouden geïnteresseerd zijn maar het zijn er niet genoeg voor de Saab Club en SaabsUnited om actie te ondernemen. Zij vestigen hun hoop nu op de veteranen en op Innovatum.  

Klik HIER voor de lijst met auto’s, met foto’s per auto.

Klik HIER voor de regels die gelden tijdens het bieden.

Klik HIER voor een foto-impressie van het museum

 

Lees meer over Saab en Victor Muller in ons Themadossier.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Verkoop auto’s Saab museum van start - Automobielmanagement.nl

Verkoop auto’s Saab museum van start

De curator van het failliete Saab heeft de deur opengezet voor biedingen op de auto’s die in het Saab Museum in Trolhättan staan en op andere locaties in de regio. Als iemand een bod wil doen moet dat voor 20 januari bij de curator binnen zijn.

Innovatum is samen met veteranen van Saab klaar om het museum over te nemen en zal een bod doen, met de stad Trollhättan als supporter. De Zweedse Saab Club en fanblog SaabsUnited hebben begin dit jaar een e-mail verstuurd waarmee zij wilden onderzoeken wat de bereidheid was om met vereende krachten het Saab Museum te redden. Veel mensen zouden geïnteresseerd zijn maar het zijn er niet genoeg voor de Saab Club en SaabsUnited om actie te ondernemen. Zij vestigen hun hoop nu op de veteranen en op Innovatum.  

Klik HIER voor de lijst met auto’s, met foto’s per auto.

Klik HIER voor de regels die gelden tijdens het bieden.

Klik HIER voor een foto-impressie van het museum

 

Lees meer over Saab en Victor Muller in ons Themadossier.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding