Bod van Youngman vandaag binnen bij curator Zweden

Volgens informatie van SaabsUnited heeft het Chinese Youngman al vandaag zijn bod ingeleverd bij de curatoren van Saab Automobile. Het zou pas volgende week gebeuren.

Wellicht dat de curatoren morgen op hun persconferentie meer informatie zullen geven. Het bod is erop gericht dat alle schulden worden betaald en dat er voldoende miljarden kronen overblijven om de Saab-operatieën weer aan de gang te krijgen en nieuwe producten te ontwikkelen. Youngman heeft er vertrouwen in dat men de productie van de 9-3 dit jaar weer kan hervatten.    

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Wederom krijgen de Chinezen voor een koopje een bod van een half miljard een pracht van een bedrijf in handen met duur westers geld ontwikkelde modellen en technologie. Wat doen we toch verkeerd in het Westen

Geplaatst door: Ruth Jacobus op
Bod van Youngman vandaag binnen bij curator Zweden - Automobielmanagement.nl

Bod van Youngman vandaag binnen bij curator Zweden

Volgens informatie van SaabsUnited heeft het Chinese Youngman al vandaag zijn bod ingeleverd bij de curatoren van Saab Automobile. Het zou pas volgende week gebeuren.

Wellicht dat de curatoren morgen op hun persconferentie meer informatie zullen geven. Het bod is erop gericht dat alle schulden worden betaald en dat er voldoende miljarden kronen overblijven om de Saab-operatieën weer aan de gang te krijgen en nieuwe producten te ontwikkelen. Youngman heeft er vertrouwen in dat men de productie van de 9-3 dit jaar weer kan hervatten.    

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Wederom krijgen de Chinezen voor een koopje een bod van een half miljard een pracht van een bedrijf in handen met duur westers geld ontwikkelde modellen en technologie. Wat doen we toch verkeerd in het Westen

Geplaatst door: Ruth Jacobus op