Bod Volvo op inboedel Saab

De Zweedse autofabrikant Volvo Cars zou een bod hebben uitgebracht op delen van de inboedel van het failliete Saab. Dat meldde de Zweedse zakenkrant Dagens Industri donderdag op basis van berichtgeving op de Zweedse radio.

Een woordvoerder van Volvo wilde geen commentaar geven op het bericht, maar bevestigde dat Volvo geïnteresseerd is in delen van de machines en testapparatuur van Saab voor gebruik in de eigen fabriek. Volvo wil echter niet de fabriek van Saab in Trollhättan opnieuw opstarten, aldus de woordvoerder.

Volvo is deel van het Chinese autobedrijf Zhejiang Geely.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bod Volvo op inboedel Saab - Automobielmanagement.nl

Bod Volvo op inboedel Saab

De Zweedse autofabrikant Volvo Cars zou een bod hebben uitgebracht op delen van de inboedel van het failliete Saab. Dat meldde de Zweedse zakenkrant Dagens Industri donderdag op basis van berichtgeving op de Zweedse radio.

Een woordvoerder van Volvo wilde geen commentaar geven op het bericht, maar bevestigde dat Volvo geïnteresseerd is in delen van de machines en testapparatuur van Saab voor gebruik in de eigen fabriek. Volvo wil echter niet de fabriek van Saab in Trollhättan opnieuw opstarten, aldus de woordvoerder.

Volvo is deel van het Chinese autobedrijf Zhejiang Geely.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding