Volgens de organisatie uitten zowel de exposanten als de bezoekers hun lof. Voorzitter van vereniging AutoTechnica, Léon Vervekken, is "werkelijk een trots man. AutoTechnica 2012 is een fantastisch mooi salon geworden: mooi qua aankleding en qua  stands; mooi ook op het vlak van het algemene gevoel dat overheerst bij de deelnemers.  De beurs trok een kritisch publiek, dat bereid was grote investeringen te doen."

Ook Luc Missante, algemeen directeur van Federauto hoorde veel positieve geluiden in de wandelgangen. "Het is echter nog wat te vroeg om te zeggen of dat positieve klimaat zich ook zal doortrekken naar de markten zelf. Maar, het leidt geen twijfel: AutoTechnica 2012 is alvast een goed startpunt."

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding