Interview met Victor Muller over GM, Guy Lofalk en de val van Saab

Het is volgens Muller een duvels gecompliceerde zaak en dat begint al met de “magistrale spraakverwarring” over het begrip curator. Dat was Guy Lofalk dus niet. Maar hij voltrok wel het vonnis over het roemruchte Saab van Victor Muller.

In onderstaand interview gaat Muller in op de ontwikkelingen die tot de val van Saab hebben geleid, de rol van Guy Lofalk en de positie van General Motors. [klik op PDF-bestand, vergroten kan middels uw PDF-reader, of met de CTRL-toets en een plusje]

 Interview Victor Muller.
Reacties

Ik krijg het niet leesbaar, maar dat zal wel aan mij liggen.

Geplaatst door: Monique Bakx op

bij ons doet-ie ’t gewoon (de pdf).

Geplaatst door: henk heuvelman op

Lukt mij helaas ook niet

Geplaatst door: hans op

Control-toets met plusje moet lukken!

Geplaatst door: P.Botman op
Interview met Victor Muller over GM, Guy Lofalk en de val van Saab - Automobielmanagement.nl

Interview met Victor Muller over GM, Guy Lofalk en de val van Saab

Het is volgens Muller een duvels gecompliceerde zaak en dat begint al met de “magistrale spraakverwarring” over het begrip curator. Dat was Guy Lofalk dus niet. Maar hij voltrok wel het vonnis over het roemruchte Saab van Victor Muller.

In onderstaand interview gaat Muller in op de ontwikkelingen die tot de val van Saab hebben geleid, de rol van Guy Lofalk en de positie van General Motors. [klik op PDF-bestand, vergroten kan middels uw PDF-reader, of met de CTRL-toets en een plusje]

 Interview Victor Muller.
Reacties

Ik krijg het niet leesbaar, maar dat zal wel aan mij liggen.

Geplaatst door: Monique Bakx op

bij ons doet-ie ’t gewoon (de pdf).

Geplaatst door: henk heuvelman op

Lukt mij helaas ook niet

Geplaatst door: hans op

Control-toets met plusje moet lukken!

Geplaatst door: P.Botman op