Dat meldde de or-voorzitter Harald Lieske. Voor het personeel zou het om een loonderving van maximaal zes procent gaan. Het gata om de vroege en de late ploeg, voor de nachtploeg is de werktijd al sinds dit voorjaar op vier dagen per week teruggebracht.  In Eisenach bouwt men de driedeurs Corsa, die door de malaise in Zuid-Europa bijzonder zwaar getroffen is. Maar d eonderhandelingen voor de bouw van de Adam zouden wel gewoon doorgaan, aldus de woordvoerder van Opel tegen het Duitse vakblad Automobilwoche. Die moet beging 2013 bij de dealers staan. In Eisenach (Thüringen) werken zestienhonderd mensen.  Vorige week werd al bekend dat Opel in de hoofdvestiging Rüsselsheim en in componentenfabriek in Kaiserslautern korter gaat werken.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding