Sterk financieel resultaat voor Jaguar Land Rover

Jaguar Land Rover Automotive plc heeft in de drie maanden tot eind december 2012 een winst geboekt van 404 miljoen pond voor belastingen.

Voor het lopende boekjaar rapporteert Jaguar Land Rover een winst voor belastingen van 1,2 miljard pond, een stijging van twintig procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

De resultaten voor het derde kwartaal werden gunstig beïnvloed door een wereldwijde stijging van de verkoop van veertien procent (88.658 auto’s in totaal). Het bedrijf behaalde afgelopen kwartaal een omzet van ruim 3,8 miljard pond en in het fiscale jaar tot nu toe een omzet van 10,7 miljard pond (een toename van 1,4 miljard pond).

Ken Gregor, Chief Financial Officer van Jaguar Land Rover, verwijst naar "het aanhoudende succes van de Range Rover Evoque, de lancering van de volledig nieuwe Range Rover en verdere groei in China en in andere markten."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Sterk financieel resultaat voor Jaguar Land Rover - Automobielmanagement.nl

Sterk financieel resultaat voor Jaguar Land Rover

Jaguar Land Rover Automotive plc heeft in de drie maanden tot eind december 2012 een winst geboekt van 404 miljoen pond voor belastingen.

Voor het lopende boekjaar rapporteert Jaguar Land Rover een winst voor belastingen van 1,2 miljard pond, een stijging van twintig procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

De resultaten voor het derde kwartaal werden gunstig beïnvloed door een wereldwijde stijging van de verkoop van veertien procent (88.658 auto’s in totaal). Het bedrijf behaalde afgelopen kwartaal een omzet van ruim 3,8 miljard pond en in het fiscale jaar tot nu toe een omzet van 10,7 miljard pond (een toename van 1,4 miljard pond).

Ken Gregor, Chief Financial Officer van Jaguar Land Rover, verwijst naar "het aanhoudende succes van de Range Rover Evoque, de lancering van de volledig nieuwe Range Rover en verdere groei in China en in andere markten."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding