Na de aankondiging van de uitgifte kon het orderboek na twee uur al worden afgesloten. De vraag naar de Peugeot-obligaties liep op tot 4,3 miljard euro terwijl de uiteindelijke omvang van de lening werd vastgesteld op één miljard euro, het maximumbedrag dat de onderneming voor ogen had. Aanvankelijk was driehonderd miljoen euro als doelstelling aangekondigd, maar in de loop van de operatie werd dat bedrag opgetrokken naar een miljard. Financieel directeur Jean-Baptiste de Chatillon van PSA zegt zeer tevreden te zijn met het resultaat. "We willen een hoog niveau van financiële zekerheid."

Peugeot moet veel rente betalen om financieringen te verkrijgen. De moeilijkheden waarmee autofabrikant Peugeot SA te kampen heeft, hebben de ratingbureaus er recentelijk toe gebracht hun ratings naar beneden bij te stellen. PSA staat bij Moody’s nu op Ba3, Standard & Poor’s maakte er BB- van en B+ bij Fitch. Standards en Poor’s haalde de notering van Peugeot naar beneden nadat die onlangs over het boekjaar 2012 een historisch verlies van vijf miljard euro had aangekondigd, overigens het gevolg van aanzienlijke afschrijvingen. Peugeot kan in zekere mate wel rekenen op steun van de Franse staat. Die gaf in oktober 2012 nog een garantie tot zeven miljard euro aan de Banque PSA Finance, de huisbank van de groep. In ruil ervoor kregen de staat en de werknemers recht op een zetel in de raad van toezicht van Peugeot.