703 miljoen euro dividend voor Quandts

De steenrijke familie Quandt kan dankzij de goede resultaten bij BMW Group over het boekjaar 2012 rekenen op een dividend van ruim zevenhonderd miljoen euro.

Het BMW-concern zal over het afgelopen boekjaar 2,50 euro per aandeel dividend betalen. De drie aandeelhouders Johanna Quandt, Stefan Quandt en Suzanne Klatten hebben samen 46,7 procent van de aandelen BMW in bezit. En die aandelen gaan hen dus nu 703 miljoen euro aan dividend opleveren. De familie heeft daarmee in de afgelopen twee jaren 1,3 miljard euro uitbetaald gekregen.   

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

703 miljoen euro dividend voor Quandts - Automobielmanagement.nl

703 miljoen euro dividend voor Quandts

De steenrijke familie Quandt kan dankzij de goede resultaten bij BMW Group over het boekjaar 2012 rekenen op een dividend van ruim zevenhonderd miljoen euro.

Het BMW-concern zal over het afgelopen boekjaar 2,50 euro per aandeel dividend betalen. De drie aandeelhouders Johanna Quandt, Stefan Quandt en Suzanne Klatten hebben samen 46,7 procent van de aandelen BMW in bezit. En die aandelen gaan hen dus nu 703 miljoen euro aan dividend opleveren. De familie heeft daarmee in de afgelopen twee jaren 1,3 miljard euro uitbetaald gekregen.   

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding