Acht mille bonus voor personeel Porsche

De medewerkers van sportwagenfabrikant Porsche AG krijgen maar liefst 8111 euro per persoon aan bonus. Daarover zijn de raad van bestuur en de ondernemingsraad het eens geworden.

Dat meldt Porsche AG. De bonus die dit voorjaar wordt uitbetaald aan 13,5 duizend medewerkers in Duitsland en is afhankelijk van het individuele arbeidscontract (aantal uren) en van het dienstjaren. reden voor de hoge bonus is dat het meest succesvolle boekjaar in de geshciedenis van Porsche is afgesloten. Stuttgart heeft ten opzichte van het boekjaar 2011 de afzet met een vijfde deel vergroot en de omzet en de operationele winst met een kwart. In 2012 groeide het personeelsbestand van Porsche met veertien procent. Men dankt de goede resultaten vooral aan de uitbouw van het productgamma.  

Topman Matthias Müller van de sportwagenfabrikant uit Stuttgart heeft gisteren een dankwoord uitgesproken aan het personeel voor hun inzet. "De groei van Porsche is niet in de laatste plaats te danken aan ons personeel."  OR-voorzitter Uwe Hück benadrukte dat de medewerkers opnieuw de volle inzet hebben laten zien, ook op de vele zaterdagen. "Daarom hebben zij en hun families deze bonus verdiend. De bonus is niet vanzelfsprekend en daarom weten wij het zo te waarderen."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Acht mille bonus voor personeel Porsche - Automobielmanagement.nl

Acht mille bonus voor personeel Porsche

De medewerkers van sportwagenfabrikant Porsche AG krijgen maar liefst 8111 euro per persoon aan bonus. Daarover zijn de raad van bestuur en de ondernemingsraad het eens geworden.

Dat meldt Porsche AG. De bonus die dit voorjaar wordt uitbetaald aan 13,5 duizend medewerkers in Duitsland en is afhankelijk van het individuele arbeidscontract (aantal uren) en van het dienstjaren. reden voor de hoge bonus is dat het meest succesvolle boekjaar in de geshciedenis van Porsche is afgesloten. Stuttgart heeft ten opzichte van het boekjaar 2011 de afzet met een vijfde deel vergroot en de omzet en de operationele winst met een kwart. In 2012 groeide het personeelsbestand van Porsche met veertien procent. Men dankt de goede resultaten vooral aan de uitbouw van het productgamma.  

Topman Matthias Müller van de sportwagenfabrikant uit Stuttgart heeft gisteren een dankwoord uitgesproken aan het personeel voor hun inzet. "De groei van Porsche is niet in de laatste plaats te danken aan ons personeel."  OR-voorzitter Uwe Hück benadrukte dat de medewerkers opnieuw de volle inzet hebben laten zien, ook op de vele zaterdagen. "Daarom hebben zij en hun families deze bonus verdiend. De bonus is niet vanzelfsprekend en daarom weten wij het zo te waarderen."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding