Spyker stelt publicatie cijfers 2012 uit

Autofabrikant Spyker publiceert de jaarcijfers over 2012 niet op 8 maar op 29 april.

Het uitstel volgt uit de later begonnen audit – die dus ook later gereed zal zijn. Accountant Ernst & Young stemde die verschuiving af met Spyker. De autofabrikant laat weten eind april behalve met de  jaarcijfers ook te komen met een eerste kwartaal bericht 2013. Overigens is ook de vergadering van aandeelhouders een week naar achteren verschoven (13 in plaats van 6 juni).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Spyker stelt publicatie cijfers 2012 uit - Automobielmanagement.nl

Spyker stelt publicatie cijfers 2012 uit

Autofabrikant Spyker publiceert de jaarcijfers over 2012 niet op 8 maar op 29 april.

Het uitstel volgt uit de later begonnen audit – die dus ook later gereed zal zijn. Accountant Ernst & Young stemde die verschuiving af met Spyker. De autofabrikant laat weten eind april behalve met de  jaarcijfers ook te komen met een eerste kwartaal bericht 2013. Overigens is ook de vergadering van aandeelhouders een week naar achteren verschoven (13 in plaats van 6 juni).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding