ADAC heeft belangstelling voor Nürburgring

Volgens het Duitse economietijdschrift Wirtschafswoche heeft automobilistenclub ADAC plannen om de Nürburgring te kopen. De club zou zijn interesse kenbaar hebben gemaakt bij KPMG die de verkoop van het failliete staatbedrijf Nürburgring GmbH begeleid.

Volgens het bericht zoekt ADAC naar een oplossing waarvan ook de regio kan profiteren. Men zou nog geen concreet bod hebben neergelegd maar men heeft zich met de concrete belangstelling toegang verschaft tot de boeken met economische, juridische en bouwtechnische informatie. Volgens medaiberichten zijn er inmiddels honderd belangstellenden, waarvan er dertig serieus te nemen zijn. Maar er zijn geen serieuze biedingen. Het wordt als onwaarschijnlijk ingeschat dat er ook dertig echte biedingen zullen komen.

Sinds midden mei staat de Nürburgring GmbH te koop. Daarbij hoort de legendarische Nordschleife (anno 1927) en een Grand Prix racebaan uit de jaren tachtig. ADAC gaat het vooral om de racebaan, het bijbehoren themapretpark zou oninteressant zijn voor de automobilistenclub, zo meldt Wirtschaftswoche.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

ADAC heeft belangstelling voor Nürburgring - Automobielmanagement.nl

ADAC heeft belangstelling voor Nürburgring

Volgens het Duitse economietijdschrift Wirtschafswoche heeft automobilistenclub ADAC plannen om de Nürburgring te kopen. De club zou zijn interesse kenbaar hebben gemaakt bij KPMG die de verkoop van het failliete staatbedrijf Nürburgring GmbH begeleid.

Volgens het bericht zoekt ADAC naar een oplossing waarvan ook de regio kan profiteren. Men zou nog geen concreet bod hebben neergelegd maar men heeft zich met de concrete belangstelling toegang verschaft tot de boeken met economische, juridische en bouwtechnische informatie. Volgens medaiberichten zijn er inmiddels honderd belangstellenden, waarvan er dertig serieus te nemen zijn. Maar er zijn geen serieuze biedingen. Het wordt als onwaarschijnlijk ingeschat dat er ook dertig echte biedingen zullen komen.

Sinds midden mei staat de Nürburgring GmbH te koop. Daarbij hoort de legendarische Nordschleife (anno 1927) en een Grand Prix racebaan uit de jaren tachtig. ADAC gaat het vooral om de racebaan, het bijbehoren themapretpark zou oninteressant zijn voor de automobilistenclub, zo meldt Wirtschaftswoche.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding