Dekra Automotive neemt TES Automotive over

Dekra Claims & Expertise BV neemt van Tokio Marine & Nichido Fire Insurance Co Ltd alle aandelen over van TES Automotive (Trans Europe Surveyors BV).

Transportschade

TES Automotive is actief op het gebied van transportschade aan voertuigen met audits en controles op het gebied van garantie. Klanten zijn voornamelijk voertuigfabrikanten, leasemaatschappijen en autodealerbedrijven.

Breder portfolio

"Met de overname van TES creëren we een nog breder product portfolio in Nederland en België", aldus Paul Schenk, directeur van de Nederlandse dochteronderneming Dekra Automotive BV. "Dekra ziet in het uitbouwen van de klantgroepen niet alleen een groot strategisch belang, maar ook wordt Dekra met de integratie van TES marktleider in het Automotive segment in de Benelux."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Dekra Automotive neemt TES Automotive over - Automobielmanagement.nl

Dekra Automotive neemt TES Automotive over

Dekra Claims & Expertise BV neemt van Tokio Marine & Nichido Fire Insurance Co Ltd alle aandelen over van TES Automotive (Trans Europe Surveyors BV).

Transportschade

TES Automotive is actief op het gebied van transportschade aan voertuigen met audits en controles op het gebied van garantie. Klanten zijn voornamelijk voertuigfabrikanten, leasemaatschappijen en autodealerbedrijven.

Breder portfolio

"Met de overname van TES creëren we een nog breder product portfolio in Nederland en België", aldus Paul Schenk, directeur van de Nederlandse dochteronderneming Dekra Automotive BV. "Dekra ziet in het uitbouwen van de klantgroepen niet alleen een groot strategisch belang, maar ook wordt Dekra met de integratie van TES marktleider in het Automotive segment in de Benelux."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding