Apollo: focus op Servië, China en Mexico

Apollo Tyres zal zich de komende jaren vooral focussen op de uitbreiding van bandenfabrieken in Servië, China en in latere instantie ook Mexico.

Investeren

Dit zei Apollo CEO Neeraj Kanwar na de overname van Cooper Tire en de toevoeging van diens acht bandenfabrieken in de wereld in een interview met de India Business Standard: "Fabrieken met het beste groeipotentieel zijn de eerste waarin we gaan investeren."

India heeft op dit moment volgens Kanwar geen investeringen nodig voor groei. In haar vier fabrieken produceert Apollo 1.400 ton personenauto-, truck- en busbanden: "Als er meer capaciteit nodig is, overwegen we om deze onder te brengen in fabrieken in Amerika, Europa en Afrika."

Cooper fabriek

"Op dit moment draait er al een investeringsplan voor de fabriek van Cooper in Servië", zegt Kanwar in de India Business Standard: "Toen Cooper deze fabriek overnam was de capaciteit één miljoen units. De huidige investeringen moeten de capaciteit op 2,5 miljoen units brengen. Het plan is om de capaciteit uiteindelijk naar 5-6 miljoen units brengen. Hiermee willen we de fabriek uitbreiden voor Rusland en Europa."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Apollo: focus op Servië, China en Mexico - Automobielmanagement.nl

Apollo: focus op Servië, China en Mexico

Apollo Tyres zal zich de komende jaren vooral focussen op de uitbreiding van bandenfabrieken in Servië, China en in latere instantie ook Mexico.

Investeren

Dit zei Apollo CEO Neeraj Kanwar na de overname van Cooper Tire en de toevoeging van diens acht bandenfabrieken in de wereld in een interview met de India Business Standard: "Fabrieken met het beste groeipotentieel zijn de eerste waarin we gaan investeren."

India heeft op dit moment volgens Kanwar geen investeringen nodig voor groei. In haar vier fabrieken produceert Apollo 1.400 ton personenauto-, truck- en busbanden: "Als er meer capaciteit nodig is, overwegen we om deze onder te brengen in fabrieken in Amerika, Europa en Afrika."

Cooper fabriek

"Op dit moment draait er al een investeringsplan voor de fabriek van Cooper in Servië", zegt Kanwar in de India Business Standard: "Toen Cooper deze fabriek overnam was de capaciteit één miljoen units. De huidige investeringen moeten de capaciteit op 2,5 miljoen units brengen. Het plan is om de capaciteit uiteindelijk naar 5-6 miljoen units brengen. Hiermee willen we de fabriek uitbreiden voor Rusland en Europa."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding