VDS garandeert hoogte teruggaaf BPM

Dienstverlener VDS gaat autobedrijven vanaf vandaag vooraf met 100% zekerheid zeggen of en hoeveel rest-BPM ze terugkrijgen bij de export van voertuigen.

Het bedrag wordt bovendien gegarandeerd voor de toekomst "en dat neemt alle onzekerheden voor het exporterende autobedrijf weg", stelt VDS.

Naast de zekerheid over de rest-BPM wordt het bedrag ook daadwerkelijk binnen 24 uur overgemaakt naar de exporteur. Binnen hetzelfde tijdsbestek wordt ook het Duitse kenteken (KFZ-brief) afgeleverd. De klanten van VDS zijn hierdoor in staat het exportdossier binnen 24 uur te sluiten, met zowel de KFZ-brief als het gegarandeerde rest-BPM bedrag in huis.

De snelle BPM restitutie komt ten goede aan de liquiditeit van de onderneming: het geld kan direct worden geïnvesteerd in de bedrijfsvoering. De garantie die VDS uitgeeft over het rest-BPM-bedrag voor de toekomst moet zorgen dat de exporteur er geen omkijken meer naar heeft.

Op ikwilmijnbpmterug.nu wordt een en ander toegelicht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

VDS garandeert hoogte teruggaaf BPM - Automobielmanagement.nl

VDS garandeert hoogte teruggaaf BPM

Dienstverlener VDS gaat autobedrijven vanaf vandaag vooraf met 100% zekerheid zeggen of en hoeveel rest-BPM ze terugkrijgen bij de export van voertuigen.

Het bedrag wordt bovendien gegarandeerd voor de toekomst "en dat neemt alle onzekerheden voor het exporterende autobedrijf weg", stelt VDS.

Naast de zekerheid over de rest-BPM wordt het bedrag ook daadwerkelijk binnen 24 uur overgemaakt naar de exporteur. Binnen hetzelfde tijdsbestek wordt ook het Duitse kenteken (KFZ-brief) afgeleverd. De klanten van VDS zijn hierdoor in staat het exportdossier binnen 24 uur te sluiten, met zowel de KFZ-brief als het gegarandeerde rest-BPM bedrag in huis.

De snelle BPM restitutie komt ten goede aan de liquiditeit van de onderneming: het geld kan direct worden geïnvesteerd in de bedrijfsvoering. De garantie die VDS uitgeeft over het rest-BPM-bedrag voor de toekomst moet zorgen dat de exporteur er geen omkijken meer naar heeft.

Op ikwilmijnbpmterug.nu wordt een en ander toegelicht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding