VDS Automotive Group BV versterkt MT

Om de groei te continueren, heeft VDS Automotive Group haar managementteam versterkt met Fred Hoogewoning.

Hij is bij de dienstverlener aangesteld als Business Development Manager. In die voor VDS nieuwe functie is Hoogewoning verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitbouw van de acquisitieactiviteiten ten behoeve van de exporttak. Daarnaast zal hij actief de overige activiteiten van de onderneming vermarkten.

In de autobranche was Hoogewoning de afgelopen ruim dertig jaar werkzaam in diverse sales-, directie- en interim-functies. US Car Center Pietersen en Van Kouwen Automotive waren enkele van zijn werkgevers. VDS levert diensten op het gebied van import, export, remarketing en internationale groothandel.

 

Reacties

Fred, lang niet gesproken. gefeliciteerd met deze uitdaging. Jan-Willem Noordzij

Geplaatst door: Jan-Willem Noordzij op
VDS Automotive Group BV versterkt MT - Automobielmanagement.nl

VDS Automotive Group BV versterkt MT

Om de groei te continueren, heeft VDS Automotive Group haar managementteam versterkt met Fred Hoogewoning.

Hij is bij de dienstverlener aangesteld als Business Development Manager. In die voor VDS nieuwe functie is Hoogewoning verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitbouw van de acquisitieactiviteiten ten behoeve van de exporttak. Daarnaast zal hij actief de overige activiteiten van de onderneming vermarkten.

In de autobranche was Hoogewoning de afgelopen ruim dertig jaar werkzaam in diverse sales-, directie- en interim-functies. US Car Center Pietersen en Van Kouwen Automotive waren enkele van zijn werkgevers. VDS levert diensten op het gebied van import, export, remarketing en internationale groothandel.

 

Reacties

Fred, lang niet gesproken. gefeliciteerd met deze uitdaging. Jan-Willem Noordzij

Geplaatst door: Jan-Willem Noordzij op