Ecclestone wil Nürnburgring kopen

Formule 1-baas Bernie Ecclestone heeft een bod gedaan op het racecircuit Nürburgring in de Duitse Eifel. Dat melden Duitse media woensdag. “We hebben een bod gedaan en wachten nu af of het wordt aanvaard.”, aldus Ecclestone in Wirtschaftswoche en Handelsblatt.

Het circuit wil geen inhoudelijk commentaar geven. "We kunnen officieel niets bevestigen en kunnen geen commentaar geven op individuele bieders", zei een woordvoerder woensdag aan het Duitse persagentschap dpa.

Ecclestone is 83 jaar. Hoelang de Brit de F1 nog zal leiden is onduidelijk. Tegen Ecclestone worden verschillende onderzoeken gevoerd op verdenking van corruptie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ecclestone wil Nürnburgring kopen - Automobielmanagement.nl

Ecclestone wil Nürnburgring kopen

Formule 1-baas Bernie Ecclestone heeft een bod gedaan op het racecircuit Nürburgring in de Duitse Eifel. Dat melden Duitse media woensdag. “We hebben een bod gedaan en wachten nu af of het wordt aanvaard.”, aldus Ecclestone in Wirtschaftswoche en Handelsblatt.

Het circuit wil geen inhoudelijk commentaar geven. "We kunnen officieel niets bevestigen en kunnen geen commentaar geven op individuele bieders", zei een woordvoerder woensdag aan het Duitse persagentschap dpa.

Ecclestone is 83 jaar. Hoelang de Brit de F1 nog zal leiden is onduidelijk. Tegen Ecclestone worden verschillende onderzoeken gevoerd op verdenking van corruptie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding