Autosalon Brussel sluit tevreden af

Na tien dagen sloot het autosalon in Brussel gisteren haar deuren. Met een bezoekersaantal van 583.000 personen werd een stijging genoteerd ten opzichte van vorige editie.

Het gaat om een lichte stijging, met vier procent of twintigduizend bezoekers. Voor organisator FEBIAC reden tot lichte euforie want de vorige jaren kende het salon een dalende trend in het aantal bezoekers. Kenmerkend voor het autosalon is dat veel van de bezoekers  huiswaarts gingen met een offerte op zak. FEBIAC deed de nodige extra inspanningen, zoals het terras in Paleis 12 en de Jobs on Wheels infodag omtrent banen in de autosector.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autosalon Brussel sluit tevreden af - Automobielmanagement.nl

Autosalon Brussel sluit tevreden af

Na tien dagen sloot het autosalon in Brussel gisteren haar deuren. Met een bezoekersaantal van 583.000 personen werd een stijging genoteerd ten opzichte van vorige editie.

Het gaat om een lichte stijging, met vier procent of twintigduizend bezoekers. Voor organisator FEBIAC reden tot lichte euforie want de vorige jaren kende het salon een dalende trend in het aantal bezoekers. Kenmerkend voor het autosalon is dat veel van de bezoekers  huiswaarts gingen met een offerte op zak. FEBIAC deed de nodige extra inspanningen, zoals het terras in Paleis 12 en de Jobs on Wheels infodag omtrent banen in de autosector.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding