Claim tegen Piëch en Porsche pas in 2015

Dit jaar zal waarschijnlijk de schadeclaim tegen Ferdinand Piëch en Wolfgang Porsche niet meer voor de rechter komen. Een Amerikaans hedgefonds heeft een schadeclaim van 1,8 miljard euro maar heeft die nu uitgebreid naar beide genoemde heren persoonlijk.

Deze uitbreiding van de claim komt waarschijnlijk pas begin 2015 voor het eerst voor de rechter. Een woordvoerder van het Rechtbank in Frankfurt heeft verklaard dat de rechtbank al tot in de herfst van dit jaar is volgepland.  Daarom is een behandeling van de zaak nog dit jaar onwaarschijnlijk. Het Amerikaanse hedgefonds wil met de rechtzaak in Frankfurt zijn al langer bekende schadeclaim van 1,8 miljard euro ook op de twee leden van de raad van toezicht (Piëch en Porsche) uitbreiden. De woordvoerder van de rechtbank heeft verklaard dat de beklaagden daarbij niet persoonlijk aanwezig moeten zijn,  alleen hun advocaten zou voldoende zijn. Er zouden door het hedgefonds overigens geen nieuwe argumenten zijn aangevoerd. (bronnen: Braunschweiger Zeitung/dpa/automobilwoche)

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Waardeloos. De hedgefondsen hebben gegokt en verloren. Mond houden, verlies nemen en verder werken.

Geplaatst door: Ivan op
Claim tegen Piëch en Porsche pas in 2015 - Automobielmanagement.nl

Claim tegen Piëch en Porsche pas in 2015

Dit jaar zal waarschijnlijk de schadeclaim tegen Ferdinand Piëch en Wolfgang Porsche niet meer voor de rechter komen. Een Amerikaans hedgefonds heeft een schadeclaim van 1,8 miljard euro maar heeft die nu uitgebreid naar beide genoemde heren persoonlijk.

Deze uitbreiding van de claim komt waarschijnlijk pas begin 2015 voor het eerst voor de rechter. Een woordvoerder van het Rechtbank in Frankfurt heeft verklaard dat de rechtbank al tot in de herfst van dit jaar is volgepland.  Daarom is een behandeling van de zaak nog dit jaar onwaarschijnlijk. Het Amerikaanse hedgefonds wil met de rechtzaak in Frankfurt zijn al langer bekende schadeclaim van 1,8 miljard euro ook op de twee leden van de raad van toezicht (Piëch en Porsche) uitbreiden. De woordvoerder van de rechtbank heeft verklaard dat de beklaagden daarbij niet persoonlijk aanwezig moeten zijn,  alleen hun advocaten zou voldoende zijn. Er zouden door het hedgefonds overigens geen nieuwe argumenten zijn aangevoerd. (bronnen: Braunschweiger Zeitung/dpa/automobilwoche)

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Waardeloos. De hedgefondsen hebben gegokt en verloren. Mond houden, verlies nemen en verder werken.

Geplaatst door: Ivan op