Autosalon Genève: Jeep produceert Renegade in Melfi

Het merk Jeep van Fiat Chrysler Automobiles zal de nieuwe Jeep Renegade gaan bouwen in de Fiat-fabriek in de stad Melfi in het zuiden van Italië.

Jeep zal de nieuwe Renegade in de loop van dit jaar introduceren. Fiat heeft vorige week aangekondigd dat productie van de eerste in Italië gebouwde Jeep zal starten in juli. De auto is de tweelingversie van de Fiat 500X en zal gebouwd worden in de Melfi-fabriek. Fiat is van plan op jaarbasis zo’n 150 duizend Renegades te produceren en 120 duizend exemplaren van de 500x. De fabriek bouwt al de Punto en zal dit in één van de drie shifts blijven doen. Een prototype van de Renegade debuteert morgen in Geneve.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autosalon Genève: Jeep produceert Renegade in Melfi - Automobielmanagement.nl

Autosalon Genève: Jeep produceert Renegade in Melfi

Het merk Jeep van Fiat Chrysler Automobiles zal de nieuwe Jeep Renegade gaan bouwen in de Fiat-fabriek in de stad Melfi in het zuiden van Italië.

Jeep zal de nieuwe Renegade in de loop van dit jaar introduceren. Fiat heeft vorige week aangekondigd dat productie van de eerste in Italië gebouwde Jeep zal starten in juli. De auto is de tweelingversie van de Fiat 500X en zal gebouwd worden in de Melfi-fabriek. Fiat is van plan op jaarbasis zo’n 150 duizend Renegades te produceren en 120 duizend exemplaren van de 500x. De fabriek bouwt al de Punto en zal dit in één van de drie shifts blijven doen. Een prototype van de Renegade debuteert morgen in Geneve.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding