Green Wing in Stuart (Florida) gaat de producten (op niet-exclusieve basis) ook vermarkten in het Caribisch gebied en in Zuid- en Centraal-Amerika. Green Wing gebruikt de gepatenteerde Liquid Injection Technology van Vialle waarmee auto’s ruim voldoen aan de strenge emissie-eisen van de EPA (environmental protection agency) in de VS en de CARB, de Californian Air Resources Board. Certificering door deze beide instituten maakt het voor Vialle mogelijk zijn producten in het gebied te vermarkten.  De ceo van Green Wing, Sean Barrett, is enthousiast. "We brengen de best beschikbare autogastechnologie naar de Amerika’s. Er is veel vraag naar de oplossingen die Vialle biedt en we voorzien een snelle acceptatie."
Autogas (propaan) wint aan populariteit in Noord-Amerika als gevolg van de lage kosten,  de grote beschikbaarheid uit Amerikaanse bodem en de relatieve milieuvriendelijkheid. Het volume van auto’s op autogas in de regio zal naar verwachting met honderd procent per jaar groeien. Vialle verwacht door de samenwerking met Green Wing nu op een goede positie te zitten om een belangrijk deel van die groei mee te pakken.
Vialle Alternative Fuel Systems in Eindhoven is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van autogassystemen.  De systemen van Vialle worden veelvuldig af fabriek gebruikt door autofabrikanten  en in de aftermarket over de hele wereld.