Het kostte 20 werknemers van het autobedrijf zes uur – zonder pauze – om de vele stapels geld na te tellen. De vrouw betaalde de rest van het bedrag, nog eens 900.000 yuan, overigens wel met haar bankkaart. Ze vertelde de verkoper dat haar klanten haar vaak met papieren geld betalen en dat ze het te druk had om naar de bank te stappen en ze in te wisselen. Daarom had ze besloten al die bankbiljetten op te sparen voor de aanbetaling op een nieuwe auto. Volgens manager Le Moran was het de eerste keer dat iemand met zo veel contant geld aan kwam zetten. "Ik wel vaak in de krant gelezen dat het gebeurt maar zo’n stapel had ik toch echt niet verwacht." Of hij dat nog een keer zou willen meemaken, vermeldt de geschiedenis verder niet.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding