TVR komt terug met ‘outstanding’ sportwagen

Het Britse automerk TVR komt terug op de markt met een nieuwe sportwagen die volgens het bedrijf zelf ‘outstanding’ is. De auto is ontworpen door een volledig Brits team in samenwerking met voormalig F1-ontwerper Gordon Murray.

TVR zal later dit jaar meer bijzonderheden bekend maken maar is vastbesloten de auto inderdaad in productie te nemen. Dat zal dan echter wel pas over een jaar of twee het geval zijn. Bestuursvoorzitter Les Edgar: "We weten dat een nieuwe TVR beter moet zijn dan gewoon maar goed, hij moet buitengewoon zijn. Van meet af aan wilden we alleen maar werken met de beste partners in de business. Gordon Murray’s track record spreekt daarbij voor zichzelf."

TVR werd in 2013 overgenomen door het huidige managementteam. Het bedrijf stamt oorspronkelijk uit 1947 en stond bekend als fabrikant van kleinere aantallen typisch-Britse sportwagens.

TVR komt terug met ‘outstanding’ sportwagen - Automobielmanagement.nl

TVR komt terug met ‘outstanding’ sportwagen

Het Britse automerk TVR komt terug op de markt met een nieuwe sportwagen die volgens het bedrijf zelf ‘outstanding’ is. De auto is ontworpen door een volledig Brits team in samenwerking met voormalig F1-ontwerper Gordon Murray.

TVR zal later dit jaar meer bijzonderheden bekend maken maar is vastbesloten de auto inderdaad in productie te nemen. Dat zal dan echter wel pas over een jaar of twee het geval zijn. Bestuursvoorzitter Les Edgar: "We weten dat een nieuwe TVR beter moet zijn dan gewoon maar goed, hij moet buitengewoon zijn. Van meet af aan wilden we alleen maar werken met de beste partners in de business. Gordon Murray’s track record spreekt daarbij voor zichzelf."

TVR werd in 2013 overgenomen door het huidige managementteam. Het bedrijf stamt oorspronkelijk uit 1947 en stond bekend als fabrikant van kleinere aantallen typisch-Britse sportwagens.