Auto-conferentie Clepa in Brussel gaat niet door

De Europese organisatie van autotoeleveranciers Clepa heeft haar Aftermarket Conference die morgen, donderdag, in Brussel zou worden gehouden gecancelled vanwege de veiligheidscrisis in de Belgische hoofdstad.

Het Belgische Federale Crisiscentrum heeft opgeroepen geen grootschalige bijeenkomsten te houden en CLEPA acht het verstandig aan die oproep gehoor te geven. "We nemen de veiligheid van alle deelnemers en andere betrokken zeer ernstig. Hoewel we bereid waren om de conferentie door te laten gaan, zijn we daar toch van afgestapt gezien de adviezen van het Federale Crisiscentrum," verklaart de organisatie. Eerder al hadden enkele bedrijven in de sector hun medewerkers verboden naar Brussel te reizen om aan de conferentie deel te nemen. "Door de conferentie af te zeggen, komen mensen ook niet voor de moeilijke persoonlijke vraag te staan of ze nu wel of niet naar Brussel zouden komen." CLEPA zal zo snel als dat mogelijk is een nieuwe geschikte datum voor de conferentie bepalen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Auto-conferentie Clepa in Brussel gaat niet door - Automobielmanagement.nl

Auto-conferentie Clepa in Brussel gaat niet door

De Europese organisatie van autotoeleveranciers Clepa heeft haar Aftermarket Conference die morgen, donderdag, in Brussel zou worden gehouden gecancelled vanwege de veiligheidscrisis in de Belgische hoofdstad.

Het Belgische Federale Crisiscentrum heeft opgeroepen geen grootschalige bijeenkomsten te houden en CLEPA acht het verstandig aan die oproep gehoor te geven. "We nemen de veiligheid van alle deelnemers en andere betrokken zeer ernstig. Hoewel we bereid waren om de conferentie door te laten gaan, zijn we daar toch van afgestapt gezien de adviezen van het Federale Crisiscentrum," verklaart de organisatie. Eerder al hadden enkele bedrijven in de sector hun medewerkers verboden naar Brussel te reizen om aan de conferentie deel te nemen. "Door de conferentie af te zeggen, komen mensen ook niet voor de moeilijke persoonlijke vraag te staan of ze nu wel of niet naar Brussel zouden komen." CLEPA zal zo snel als dat mogelijk is een nieuwe geschikte datum voor de conferentie bepalen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding