De omzet ging met 21 procent omhoog naar 525,8 miljoen pond of 750 miljoen euro maar daarin zijn recente acquisities meegeteld. De winst na buitengewone lasten kwam uit op omgerekend 1,8 miljoen euro. 

Bestuursvoorzitter Avril Palmer-Baunack is tevreden over de groei in zowel volume als financiële prestaties. Zij kondigt daarbij aan dat BCA een eerste dividend zal uitkeren van 2 pence of bijna 3 cent per aandeel. "Nieuwe initiatieven, diensten en capaciteit zullen, samen met de toenemende bekendheid van de veilingen en onze herverkoop-diensten in Europa, zorgen voor verdere groei." BCA heeft een groot veilingcomplex in Barneveld maar trok haar website webuyanycar.com onlangs terug uit Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding