Flinke winst voor Top Gear presentator Chris Evans

De nieuwe presentator van Top Gear Chris Evans heeft in het jaar tot eind maart bijna 2,2 miljoen euro winst gedraaid met zijn autobedrijf Zimple Limited.

Die winst komt echter wel een goede 540.000 euro lager uit dan een boekjaar eerder, ondanks het feit dat de omzet bijna verdubbelde tot 23,5 miljoen euro.

De cijfers zijn nog van de periode voordat er ook maar sprake was van het vertrek van Jeremy Clarkson c.s. en de benoeming van Evans, een in Groot-Brittannië bekende radio-dj, tot Clarksons beoogde opvolger. Bovendien is de recente verkoop voor 1,8 miljoen van een reeks dure Ferrari’s door Zimple Limited ook niet in de cijfers terug te vinden. Evans zelf is tevreden met de resultaten van zijn onderneming, die hij samen voert met zijn echtgenote, en heeft er ook alle vertrouwen in dat de winst in de toekomst verder omhoog zal gaan. Over de mogelijke positieve effecten van zijn rol in Top Gear laat hij zich als zakenman niet uit.

Flinke winst voor Top Gear presentator Chris Evans - Automobielmanagement.nl

Flinke winst voor Top Gear presentator Chris Evans

De nieuwe presentator van Top Gear Chris Evans heeft in het jaar tot eind maart bijna 2,2 miljoen euro winst gedraaid met zijn autobedrijf Zimple Limited.

Die winst komt echter wel een goede 540.000 euro lager uit dan een boekjaar eerder, ondanks het feit dat de omzet bijna verdubbelde tot 23,5 miljoen euro.

De cijfers zijn nog van de periode voordat er ook maar sprake was van het vertrek van Jeremy Clarkson c.s. en de benoeming van Evans, een in Groot-Brittannië bekende radio-dj, tot Clarksons beoogde opvolger. Bovendien is de recente verkoop voor 1,8 miljoen van een reeks dure Ferrari’s door Zimple Limited ook niet in de cijfers terug te vinden. Evans zelf is tevreden met de resultaten van zijn onderneming, die hij samen voert met zijn echtgenote, en heeft er ook alle vertrouwen in dat de winst in de toekomst verder omhoog zal gaan. Over de mogelijke positieve effecten van zijn rol in Top Gear laat hij zich als zakenman niet uit.