Volkswagen stelt jaarcijfers uit

Volkswagen AG heeft de publicatie van de jaarcijfers uitgesteld totdat meer duidelijk is over de gevolgen van het dieselschandaal.

"Er blijven nog veel vragen en de daaruit volgende financiële calculaties open," aldus VW in een korte verklaring. "Op deze manier bereiken we de best mogelijke transparante en betrouwbare uitkomst voor aandeelhouders en andere belanghebbenden." Het uitstel leidt er ook toe dat de algemene aandeelhoudersvergadering, die voor 10 maart gepland stond, niet doorgaat. Een nieuwe datum voor die bijeenkomst is nog niet vastgesteld. Het concern deelt wel mee dat het operationele resultaat voor de aftrek van buitengewone lasten ongeveer gelijk zal zijn aan dat over 2014. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Volkswagen stelt jaarcijfers uit - Automobielmanagement.nl

Volkswagen stelt jaarcijfers uit

Volkswagen AG heeft de publicatie van de jaarcijfers uitgesteld totdat meer duidelijk is over de gevolgen van het dieselschandaal.

"Er blijven nog veel vragen en de daaruit volgende financiële calculaties open," aldus VW in een korte verklaring. "Op deze manier bereiken we de best mogelijke transparante en betrouwbare uitkomst voor aandeelhouders en andere belanghebbenden." Het uitstel leidt er ook toe dat de algemene aandeelhoudersvergadering, die voor 10 maart gepland stond, niet doorgaat. Een nieuwe datum voor die bijeenkomst is nog niet vastgesteld. Het concern deelt wel mee dat het operationele resultaat voor de aftrek van buitengewone lasten ongeveer gelijk zal zijn aan dat over 2014. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding