Britse dealer zet een Subway in de showroom

De Britse autodealer Jennings Motor Group heeft in haar Kia-showroom in Stockton-on-Tees een Subway-broodjeszaak geopend. Jennings houdt het daarbij in de familie, want de broodjes worden verzorgd door de 26-jarige dochter Natasha Khan van eigenaar Nas Khan.

Subway opent in Groot-Brittannië aan de lopende band vestigingen in benzinestations maar ook in ziekenhuizen en binnen grotere winkels. Daar komen nu dus ook de showrooms van autodealers bij. "Ongewone lokaties vormen de sleutel voor de groei van Subway in Groot-Brittannië en Ierland. De eenvoudige manier waarop je zo’n zaak kan runnen, maken het ook erg geschikt voor autodealers. Die kunnen hun klanten daarmee een stukje extra service bieden," zegt Greg Madigan, developmanager bij de Britse Subway.

Jennings is één van de grotere dealerbedrijven in Engeland. Het bedrijf heeft een flink aantal vestigingen in het noorden van het land en vertegenwoordigt daar Kia, Ford, Mazda, Seat en Mitsubishi.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Leuk artikel en blijkbaar zijn wij dus ook een trendsetter. Aangezien wij al een jaar bij een autodealer in het pand zitten met onze broodjeszaak.

Geplaatst door: Broodje Perfect op
Britse dealer zet een Subway in de showroom - Automobielmanagement.nl

Britse dealer zet een Subway in de showroom

De Britse autodealer Jennings Motor Group heeft in haar Kia-showroom in Stockton-on-Tees een Subway-broodjeszaak geopend. Jennings houdt het daarbij in de familie, want de broodjes worden verzorgd door de 26-jarige dochter Natasha Khan van eigenaar Nas Khan.

Subway opent in Groot-Brittannië aan de lopende band vestigingen in benzinestations maar ook in ziekenhuizen en binnen grotere winkels. Daar komen nu dus ook de showrooms van autodealers bij. "Ongewone lokaties vormen de sleutel voor de groei van Subway in Groot-Brittannië en Ierland. De eenvoudige manier waarop je zo’n zaak kan runnen, maken het ook erg geschikt voor autodealers. Die kunnen hun klanten daarmee een stukje extra service bieden," zegt Greg Madigan, developmanager bij de Britse Subway.

Jennings is één van de grotere dealerbedrijven in Engeland. Het bedrijf heeft een flink aantal vestigingen in het noorden van het land en vertegenwoordigt daar Kia, Ford, Mazda, Seat en Mitsubishi.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Leuk artikel en blijkbaar zijn wij dus ook een trendsetter. Aangezien wij al een jaar bij een autodealer in het pand zitten met onze broodjeszaak.

Geplaatst door: Broodje Perfect op