AutoBinck succesvol in Centraal-Europa

De divisie Car Distribution & Retail van AutoBinck noteerde afgelopen jaar een omzetgroei van 35 % in Tsjechië en Slowakije bij haar dochter Auto Palace.

AutoBinck succesvol in Centraal Europa

De onderneming verstevigde haar positie in de top drie van grootste dealers in beide landen. De verkoop kwam uit op 11.910 nieuwe en gebruikte auto’s in 2015, een groei van 29 % ten opzichte van 2014. In de fleet business werden eveneens goede zaken gedaan, met een stijging van 43 % in 2015 ten opzichte van het jaar daarvoor.

Sinds de start in 1991 is Auto Palace in Tsjechië en Slowakije de mijlpaal van 100.000 verkochte auto’s gepasseerd. De teller kwam eind 2015 uit op 111.461. Met de verkoop van Ford, Infiniti, Mazda en Mitsubishi bezet Auto Palace de koppositie binnen de nationale dealernetwerken van deze merken. Met Hyundai consolideerde de vestiging in  Butovice (Praag) haar leidende positie en behoort ze tot de top in Europa waar het gaat om absoluut verkoopvolume vanaf 1 locatie. Met Opel staat Auto Palace op de derde plaats en met de verkoop van Peugeot is de onderneming de nummer 1 onder de dealerorganisatie in de regio Zuid-Moravië. Met Skoda is Auto Palace de snelst groeiende dealer in Tsjechië.

Met een groei van 43 % bij fleetsales heeft Auto Palace zijn positie in de zakelijke markt verstevigd. De stijging is toe te schrijven aan nieuwe grote orders van verzekeraars, energiebedrijven en retailers. "Ik ben enorm tevreden dat onze inspanningen tot deze resultaten hebben geleid’, aldus Niek Hertsenberg, CEO van AutoBinck Car Distribution & Retail. "We hebben flink geïnvesteerd in modernisering van onze showrooms en in trainingsprogramma’s voor medewerkers. Alles bij elkaar hebben we daardoor een recordverkoop afgelopen jaar geboekt."

AutoBinck succesvol in Centraal-Europa - Automobielmanagement.nl

AutoBinck succesvol in Centraal-Europa

De divisie Car Distribution & Retail van AutoBinck noteerde afgelopen jaar een omzetgroei van 35 % in Tsjechië en Slowakije bij haar dochter Auto Palace.

AutoBinck succesvol in Centraal Europa

De onderneming verstevigde haar positie in de top drie van grootste dealers in beide landen. De verkoop kwam uit op 11.910 nieuwe en gebruikte auto’s in 2015, een groei van 29 % ten opzichte van 2014. In de fleet business werden eveneens goede zaken gedaan, met een stijging van 43 % in 2015 ten opzichte van het jaar daarvoor.

Sinds de start in 1991 is Auto Palace in Tsjechië en Slowakije de mijlpaal van 100.000 verkochte auto’s gepasseerd. De teller kwam eind 2015 uit op 111.461. Met de verkoop van Ford, Infiniti, Mazda en Mitsubishi bezet Auto Palace de koppositie binnen de nationale dealernetwerken van deze merken. Met Hyundai consolideerde de vestiging in  Butovice (Praag) haar leidende positie en behoort ze tot de top in Europa waar het gaat om absoluut verkoopvolume vanaf 1 locatie. Met Opel staat Auto Palace op de derde plaats en met de verkoop van Peugeot is de onderneming de nummer 1 onder de dealerorganisatie in de regio Zuid-Moravië. Met Skoda is Auto Palace de snelst groeiende dealer in Tsjechië.

Met een groei van 43 % bij fleetsales heeft Auto Palace zijn positie in de zakelijke markt verstevigd. De stijging is toe te schrijven aan nieuwe grote orders van verzekeraars, energiebedrijven en retailers. "Ik ben enorm tevreden dat onze inspanningen tot deze resultaten hebben geleid’, aldus Niek Hertsenberg, CEO van AutoBinck Car Distribution & Retail. "We hebben flink geïnvesteerd in modernisering van onze showrooms en in trainingsprogramma’s voor medewerkers. Alles bij elkaar hebben we daardoor een recordverkoop afgelopen jaar geboekt."