FCA-topman Marchionne vangt 10 miljoen

Topman Sergio Marchionne van Fiat Chrysler Automobiles heeft vorig jaar ruim 10 miljoen euro opgestreken. Dat is wel aanzienlijk minder dan de 31,1 miljoen die hij over 2014 ving, zo blijkt uit de jaarcijfers van FCA.

FCA-topman Marchionne vangt 10 miljoen

De 63-jarige Marchionne kreeg in 2015 3,6 miljoen aan salaris en 6,3 miljoen aan bonussen voor bereikte resultaten. Daarnaast mocht hij ook nog eens 126.620 euro aan reiskostenvergoeding in rekening brengen. In 2014 kwam de beloning veel hoger uit door de bonus van 24,7 miljoen voor zijn rol in de fusie tussen Fiat en Chrysler. Overigens werd eerder bekend dat ook Dieter Zetsche, CEO van Daimler, vorig jaar een inkomen van rond de 10 miljoen euro genoot.

Reacties

Hoe kan dat nou ?
Iemand die de Italiaanse merken de nek omdraait belonen hiervoor ???
(of ben ik nou gek aan het worden !?)

Geplaatst door: Ed op
FCA-topman Marchionne vangt 10 miljoen - Automobielmanagement.nl

FCA-topman Marchionne vangt 10 miljoen

Topman Sergio Marchionne van Fiat Chrysler Automobiles heeft vorig jaar ruim 10 miljoen euro opgestreken. Dat is wel aanzienlijk minder dan de 31,1 miljoen die hij over 2014 ving, zo blijkt uit de jaarcijfers van FCA.

FCA-topman Marchionne vangt 10 miljoen

De 63-jarige Marchionne kreeg in 2015 3,6 miljoen aan salaris en 6,3 miljoen aan bonussen voor bereikte resultaten. Daarnaast mocht hij ook nog eens 126.620 euro aan reiskostenvergoeding in rekening brengen. In 2014 kwam de beloning veel hoger uit door de bonus van 24,7 miljoen voor zijn rol in de fusie tussen Fiat en Chrysler. Overigens werd eerder bekend dat ook Dieter Zetsche, CEO van Daimler, vorig jaar een inkomen van rond de 10 miljoen euro genoot.

Reacties

Hoe kan dat nou ?
Iemand die de Italiaanse merken de nek omdraait belonen hiervoor ???
(of ben ik nou gek aan het worden !?)

Geplaatst door: Ed op