Koning Willem-Alexander bezoekt BMW Welt in april

Op 13 en 14 april reizen koning Willem-Alexander en Maxima voor een werkbezoek naar Beieren. Zij zullen onder meer autofabrikant BMW bezoeken. Ook minister Ploumen van buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking reist mee.

Het koninklijke paar bezoekt elk jaar een of meerdere deelstaten in de bondsrepubliek waarbij het vooral gaat om de economische betrekkingen.  Het zwaartepunt van de missie in april ligt op het vlak van de hightech, waaronder de stedelijke mobiliteit. Het koningspaar zal BMW Welt bezoeken, min of meer in het kader van het honderdjarige bestaan van BMW. Op een seminar over Urban Mobility spreken de Duitse en de Nederlandse deelnemers uit de economie, de wetenschap en de politiek met elkaar over verduurzaming van de stedelijke mobiliteit.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Koning Willem-Alexander bezoekt BMW Welt in april - Automobielmanagement.nl

Koning Willem-Alexander bezoekt BMW Welt in april

Op 13 en 14 april reizen koning Willem-Alexander en Maxima voor een werkbezoek naar Beieren. Zij zullen onder meer autofabrikant BMW bezoeken. Ook minister Ploumen van buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking reist mee.

Het koninklijke paar bezoekt elk jaar een of meerdere deelstaten in de bondsrepubliek waarbij het vooral gaat om de economische betrekkingen.  Het zwaartepunt van de missie in april ligt op het vlak van de hightech, waaronder de stedelijke mobiliteit. Het koningspaar zal BMW Welt bezoeken, min of meer in het kader van het honderdjarige bestaan van BMW. Op een seminar over Urban Mobility spreken de Duitse en de Nederlandse deelnemers uit de economie, de wetenschap en de politiek met elkaar over verduurzaming van de stedelijke mobiliteit.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding