De afronding van de acquisitie is onderhevig aan de goedkeuring door de regelgevende instanties.
De samenwerking met Speedy zal voor Bridgestone de directe toegang tot eindgebruikers in Frankrijk, een van haar belangrijkste Europese markten, vergroten, evenals in andere markten waar Speedy aanwezig is.

Zodra deze transactie is goedgekeurd, zal de aanwezigheid van het bedrijf in Frankrijk worden uitgebreid tot meer dan 800 retailvestigingen waarmee sterk wordt bijgedragen aan de versnelde groeistrategie.

Een uitbreiding van een servicenetwerk van deze aard geeft Bridgestone ook een unieke gelegenheid om een beter begrip te krijgen van eindgebruikers, wat essentieel is om aan een leidende positie te blijven bouwen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding