Op dit moment gebeurt dat nog vanuit vier verschillende lokaties in België die vanaf 2018 in het nieuwe complex samengevoegd worden. De huidige werknemers zullen hun baan behouden terwijl Carglass verwacht ook nieuwe mensen nodig te hebben.

Carglass, via moeder Belron onderdeel van het Belgische autobedrijf d’Ieteren, ontwikkelt het project van meer dan 50.000 vierkante meter samen met vastgoedinvesteerder Montea. "Deze beslissing moet het mogelijk maken om de activiteiten efficiënter te laten verlopen, klanten nog beter en sneller te bedienen en om verdere uitbreiding van activiteiten in de toekomst mogelijk te maken,” aldus CEO Jean-Paul Teyssen van Carglass. Guido De Paepe, Head of Global Supply Chain Management Belron, voegt daar aan toe: "We kijken met veel ambitie naar de komende jaren. Onze interne processen kunnen nog verbeterd worden en België zal in de toekomst nog een belangrijkere plaats krijgen als Europese draaischijf van de distributieactiviteiten van Carglass. De nieuwe site is dan ook uitstekend gelegen en zeer goed gesitueerd t.o.v. spoorwegen en havensteden in binnen- en buitenland, wat ons de meeste flexibiliteit geeft naar de toekomst toe."