Piëch zegt AV bij Porsche opeens af

De 79-jarige VW-patriarch Ferdinand Piëch heeft plotseling afgezegd voor de algemene aandeelhoudersvergadering van Porsche SE (PSE), het feitelijke moederbedrijf van de Volkswagen Groep.

Piëch heeft zijn collega’s, waaronder neef Wolfgang Porsche waarmee hij eigenlijk niet meer door één deur kan, laten weten dat er opeens ‘problemen in zijn agenda’ waren opgedoken. Dat wekt bevreemding (en gelach in de zaal na bekendmaking) omdat hij de avond tevoren nog wel bij de vergadering van de toezichtsraad van Porsche SE aanwezig was geweest.

Piëch moest vorig jaar na het bekend worden van het dieselschandaal aftreden als voorzitter van de raad van toezicht bij de VW Groep en heeft zich sindsdien nog maar weinig in het openbaar laten zien.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Een al oud gezegde luidt, zelfs voor zo’n geniaal man:
Hoogmoed ?!!!

Geplaatst door: Han Klems op
Piëch zegt AV bij Porsche opeens af - Automobielmanagement.nl

Piëch zegt AV bij Porsche opeens af

De 79-jarige VW-patriarch Ferdinand Piëch heeft plotseling afgezegd voor de algemene aandeelhoudersvergadering van Porsche SE (PSE), het feitelijke moederbedrijf van de Volkswagen Groep.

Piëch heeft zijn collega’s, waaronder neef Wolfgang Porsche waarmee hij eigenlijk niet meer door één deur kan, laten weten dat er opeens ‘problemen in zijn agenda’ waren opgedoken. Dat wekt bevreemding (en gelach in de zaal na bekendmaking) omdat hij de avond tevoren nog wel bij de vergadering van de toezichtsraad van Porsche SE aanwezig was geweest.

Piëch moest vorig jaar na het bekend worden van het dieselschandaal aftreden als voorzitter van de raad van toezicht bij de VW Groep en heeft zich sindsdien nog maar weinig in het openbaar laten zien.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Een al oud gezegde luidt, zelfs voor zo’n geniaal man:
Hoogmoed ?!!!

Geplaatst door: Han Klems op