Turkse productie Renault Mégane van start

Bij de fabriek van Ovak-Renault in Brosse in het noordwesten van Turkije lopen binnenkort de eerste Mégane’s van de band.

Turkse productie Renault Mégane van start

Ovak-Renault denkt er jaarlijks rond de 90.000 te bouwen en hoopt er alles bij elkaar zeker een half miljoen te maken. De Turkse fabrikant heeft de afgelopen tijd 200 miljoen euro geïnvesteerd om de fabriek geschikt te maken voor het nieuwe model. Ovak-Renault is voor 51 procent in handen van de Franse autobouwer terwijl de rest van de aandelen in bezit zijn van het pensioenfonds van het Turkse leger.

Turkse productie Renault Mégane van start - Automobielmanagement.nl

Turkse productie Renault Mégane van start

Bij de fabriek van Ovak-Renault in Brosse in het noordwesten van Turkije lopen binnenkort de eerste Mégane’s van de band.

Turkse productie Renault Mégane van start

Ovak-Renault denkt er jaarlijks rond de 90.000 te bouwen en hoopt er alles bij elkaar zeker een half miljoen te maken. De Turkse fabrikant heeft de afgelopen tijd 200 miljoen euro geïnvesteerd om de fabriek geschikt te maken voor het nieuwe model. Ovak-Renault is voor 51 procent in handen van de Franse autobouwer terwijl de rest van de aandelen in bezit zijn van het pensioenfonds van het Turkse leger.