Personeel Michelin kan aandelen kopen

Michelin stelt al haar personeel in de gelegenheid nieuwe aandelen in het eigen bedrijf te kopen. Daarbij krijgen ze een korting van 20 procent op de gemiddelde beurskoers gedurende de laatste twee weken.

Voor het werknemers participatieplan, genoemd naar het Michelin-mannetje Bib’Action 2016, geeft de bandenfabrikant 3,5 miljoen nieuwe aandelen uit.

Het aanbod staat open tot 3 oktober en geldt niet alleen voor personeel van Michelin in Frankrijk maar ook overal elders waar het bedrijf actief is, inclusief Nederland. Wie aandelen koopt, krijgt daarmee ook stemrecht in de algemene vergadering van aandeelhouders.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Personeel Michelin kan aandelen kopen - Automobielmanagement.nl

Personeel Michelin kan aandelen kopen

Michelin stelt al haar personeel in de gelegenheid nieuwe aandelen in het eigen bedrijf te kopen. Daarbij krijgen ze een korting van 20 procent op de gemiddelde beurskoers gedurende de laatste twee weken.

Voor het werknemers participatieplan, genoemd naar het Michelin-mannetje Bib’Action 2016, geeft de bandenfabrikant 3,5 miljoen nieuwe aandelen uit.

Het aanbod staat open tot 3 oktober en geldt niet alleen voor personeel van Michelin in Frankrijk maar ook overal elders waar het bedrijf actief is, inclusief Nederland. Wie aandelen koopt, krijgt daarmee ook stemrecht in de algemene vergadering van aandeelhouders.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding