Ford zet Donald Trump op z’n nummer

Ford heeft de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump letterlijk op z’n nummer gezet.

Trump heeft Ford verweten dat het steeds meer auto’s bouwt in Mexico maar de autobouwer slaat terug met het bericht dat het veel succes heeft met de trucks die sinds een jaar of twee juist in Cleveland, Ohio worden gebouwd. In augustus werden er van die F-650 en F-750 ook weer 59 procent meer verkocht dan een jaar eerder.

Banen schrappen in de VS

Trump riep op zijn bekende toon vorige week dat het een schande was dat Ford banen in de VS schrapt en naar het door hem zo verguisde Mexico verplaatst. Ford stelt op haar beurt dat het weliswaar kleinere auto’s meer ten zuiden van de grens laat bouwen maar juist de productie van grote, zware vrachtauto’s die meer mankracht en vaardigheden vergen naar de VS zelf heeft verplaatst. "Wij schrappen niet in de banen in de VS, de fabriek in Michigan bouwt ook kleinere auto’s. Het is jammer dat politici de feiten niet kennen als ze wat roepen. Wij hebben de laatste vijf jaar 28.000 banen gecreëerd in de VS," aldus een getergde topman Mark Fields.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Keep ongoing Mark.

Geplaatst door: Gerrit de Weerd op
Ford zet Donald Trump op z’n nummer - Automobielmanagement.nl

Ford zet Donald Trump op z’n nummer

Ford heeft de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump letterlijk op z’n nummer gezet.

Trump heeft Ford verweten dat het steeds meer auto’s bouwt in Mexico maar de autobouwer slaat terug met het bericht dat het veel succes heeft met de trucks die sinds een jaar of twee juist in Cleveland, Ohio worden gebouwd. In augustus werden er van die F-650 en F-750 ook weer 59 procent meer verkocht dan een jaar eerder.

Banen schrappen in de VS

Trump riep op zijn bekende toon vorige week dat het een schande was dat Ford banen in de VS schrapt en naar het door hem zo verguisde Mexico verplaatst. Ford stelt op haar beurt dat het weliswaar kleinere auto’s meer ten zuiden van de grens laat bouwen maar juist de productie van grote, zware vrachtauto’s die meer mankracht en vaardigheden vergen naar de VS zelf heeft verplaatst. "Wij schrappen niet in de banen in de VS, de fabriek in Michigan bouwt ook kleinere auto’s. Het is jammer dat politici de feiten niet kennen als ze wat roepen. Wij hebben de laatste vijf jaar 28.000 banen gecreëerd in de VS," aldus een getergde topman Mark Fields.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Keep ongoing Mark.

Geplaatst door: Gerrit de Weerd op