Dat heeft topman Elon Musk verordonneerd in een nogal aangebrande brief nadat een Tesla-rijder op Twitter had laten weten dat hij wel degelijk korting had gekregen.

"Het is absoluut van vitaal belang dat we niet onderhandelen en geen korting aanbieden, zoals we al doen sinds we tien jaar geleden bestellingen zijn gaan noteren. Dit is fundamenteel voor onze integriteit en we hebben ook aan dat beleid vastgehouden tijdens de grote crisis van 2008/09." Musk vindt het nog wel aanvaardbaar dat er wat van de prijs af gaat bij een auto die voor proefritten is gebruikt of die in de showroom heeft gestaan. "Maar we geven NOOIT, NOOIT korting op een auto die in perfecte staat nieuw uit de fabriek komt. Daarom betaal ik zelf ook altijd de volle prijs voor een nieuwe auto, net als al mijn familie en mijn vrienden, hoe beroemd of invloedrijk ze ook mogen zijn."