BMW-familie Quandt weer rijkste Duitsers

De BMW-broer en zuster Stefan Quandt en Susanne Klatten zijn opnieuw de rijkste Duitsers.

De Quandt-erfgenamen, die bijna de helft van de aandelen van BMW in handen hebben, staan dit jaar voor 30 miljard euro op de lijst van Manager Magazin. Hun vermogen is ook weer flink gestegen doordat de koers van BMW op de aandelenbeurs de laatste tijd omhoog is gegaan.

Een ander tweetal, Georg en zijn moeder Maria-Elisabeth Schaeffler van de gelijknamige auto-toeleverancier die ook bandenfabrikant Continental bezit staan dit jaar op een derde plaats met 21,5 miljard. Dat is wel weer een aardige 1,5 miljard meer dan in 2015. De Schaefflers zijn van de tweede plaats verdrongen door ene familie Reimanns die de laatste tijd vooral rijk is geworden met koffie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

BMW-familie Quandt weer rijkste Duitsers - Automobielmanagement.nl

BMW-familie Quandt weer rijkste Duitsers

De BMW-broer en zuster Stefan Quandt en Susanne Klatten zijn opnieuw de rijkste Duitsers.

De Quandt-erfgenamen, die bijna de helft van de aandelen van BMW in handen hebben, staan dit jaar voor 30 miljard euro op de lijst van Manager Magazin. Hun vermogen is ook weer flink gestegen doordat de koers van BMW op de aandelenbeurs de laatste tijd omhoog is gegaan.

Een ander tweetal, Georg en zijn moeder Maria-Elisabeth Schaeffler van de gelijknamige auto-toeleverancier die ook bandenfabrikant Continental bezit staan dit jaar op een derde plaats met 21,5 miljard. Dat is wel weer een aardige 1,5 miljard meer dan in 2015. De Schaefflers zijn van de tweede plaats verdrongen door ene familie Reimanns die de laatste tijd vooral rijk is geworden met koffie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding