Fabrikant Enterex neemt de AVA Group over

Op 11 november 2016 heeft de raad van commissarissen van Enterex International Limited, ingestemd met de overname van de AVA Group door haar nog te vestigen dochter Enterex Europe Holding B.V.

Fabrikant Enterex neemt de AVA Group over

Met deze overname wil het bedrijf ‘haar Europese marktpositie versterken alsmede de operationele activiteiten verder optimaliseren en haar concurrentie positie versterken’.

De AVA Group is distributeur op het gebied van motorkoeling en airconditioning producten in Europa. Met 6 vestigingen in Nederland, Oostenrijk, Denemarken, Italië, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk is de AVA Group in staat alle belangrijke distributiekanalen te bedienen, zowel op lokaal als op internationaal niveau.
Het in 1984 opgerichte Taiwanese Enterex International Limited is ??n van de grootste fabrikanten van radiateuren en condensors wereldwijd. Het heeft in totaal meer dan 2000 medewerkers, welke werkzaam zijn in fabrieken in China en Cambodia, 2 vestigingen in Amerika te weten Boston en Arlington en haar hoofdkantoor in Tainan te Taiwan.

Fabrikant Enterex neemt de AVA Group over - Automobielmanagement.nl

Fabrikant Enterex neemt de AVA Group over

Op 11 november 2016 heeft de raad van commissarissen van Enterex International Limited, ingestemd met de overname van de AVA Group door haar nog te vestigen dochter Enterex Europe Holding B.V.

Fabrikant Enterex neemt de AVA Group over

Met deze overname wil het bedrijf ‘haar Europese marktpositie versterken alsmede de operationele activiteiten verder optimaliseren en haar concurrentie positie versterken’.

De AVA Group is distributeur op het gebied van motorkoeling en airconditioning producten in Europa. Met 6 vestigingen in Nederland, Oostenrijk, Denemarken, Italië, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk is de AVA Group in staat alle belangrijke distributiekanalen te bedienen, zowel op lokaal als op internationaal niveau.
Het in 1984 opgerichte Taiwanese Enterex International Limited is ??n van de grootste fabrikanten van radiateuren en condensors wereldwijd. Het heeft in totaal meer dan 2000 medewerkers, welke werkzaam zijn in fabrieken in China en Cambodia, 2 vestigingen in Amerika te weten Boston en Arlington en haar hoofdkantoor in Tainan te Taiwan.