Athlon nu definitief onderdeel van Daimler

Daimler Financial Services heeft goedkeuring ontvangen voor de acquisitie van Athlon Car Lease International van De Lage Landen International Group, eigendom van Rabobank.

Athlon nu definitief onderdeel van Daimler

Daimler investeerde €1,1 miljard om Europawijd opererende leasemaatschappij Athlon over te nemen. De Duitse auto- en vrachtwagenproducent zal voorzien in de zakelijke mobiliteitsbehoefte met Daimler Fleet Management en Athlon Car Lease als multi-brand aanbieder. In de toekomst zal Daimler Financial Services haar wagenparkbeheer onder het Athlon-merk voortzetten.

Gero Goetzenberger, sinds 2012 CEO van Daimler Fleet Management, is benoemd tot Athlons nieuwe CEO. Frans Janssen, de voormalige CEO van Athlon, wordt commercieel directeur. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Almere, Nederland.

"Met een gecombineerd portfolio van meer dan 350.000 voertuigen worden we een belangrijke speler in de Europese markt voor wagenparkbeheer. Met Athlon gaan we onze zakelijke mobiliteitsoplossingen verbeteren," zegt Klaus Entenmann, voorzitter van Daimler Financial Service AG. De integratie in alle Europese markten zal naar verwachting voltooid zijn in 2018. In de toekomst zullen klanten profiteren van een uitgebreid aanbod en geoptimaliseerde processen.

Athlon nu definitief onderdeel van Daimler - Automobielmanagement.nl

Athlon nu definitief onderdeel van Daimler

Daimler Financial Services heeft goedkeuring ontvangen voor de acquisitie van Athlon Car Lease International van De Lage Landen International Group, eigendom van Rabobank.

Athlon nu definitief onderdeel van Daimler

Daimler investeerde €1,1 miljard om Europawijd opererende leasemaatschappij Athlon over te nemen. De Duitse auto- en vrachtwagenproducent zal voorzien in de zakelijke mobiliteitsbehoefte met Daimler Fleet Management en Athlon Car Lease als multi-brand aanbieder. In de toekomst zal Daimler Financial Services haar wagenparkbeheer onder het Athlon-merk voortzetten.

Gero Goetzenberger, sinds 2012 CEO van Daimler Fleet Management, is benoemd tot Athlons nieuwe CEO. Frans Janssen, de voormalige CEO van Athlon, wordt commercieel directeur. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Almere, Nederland.

"Met een gecombineerd portfolio van meer dan 350.000 voertuigen worden we een belangrijke speler in de Europese markt voor wagenparkbeheer. Met Athlon gaan we onze zakelijke mobiliteitsoplossingen verbeteren," zegt Klaus Entenmann, voorzitter van Daimler Financial Service AG. De integratie in alle Europese markten zal naar verwachting voltooid zijn in 2018. In de toekomst zullen klanten profiteren van een uitgebreid aanbod en geoptimaliseerde processen.