Boris Becker verkoopt Mercedes-garages

Voormalige tennisster Boris Becker, in zijn hoogtijdagen kampioen van Wimbledon en vrijwel alle andere grote tennistoernooien, heeft zijn drie Mercedes-dealerschappen in het verre noordoosten van Duitsland verkocht.

Boris Becker verkoopt Mercedes-garages

Boris Becker GmbH wordt overgenomen door de Brinkmann Groep die daarmee haar positie als grootste autobedrijf in de deelstaat Mecklenburg-Vorpommeren versterkt. De nieuwe eigenaar neemt ook alle 160 personeelsleden over.

Boris Becker is al in 1993 begonnen met het verkopen van auto’s. Op dit moment worden er door zijn drie bedrijven rond de 1.000 nieuwe en 700 tweedehands Mercedesen verkocht. Becker zelf noemde de autobusiness in zijn autobiografie ‘de basis van onze bedrijfsactiviteiten.’ Desalniettemin lijdt Boris Becker GmbH al enige jaren structurele verliezen. De tennisster kan die tot nu toe opvangen door zijn verdiensten als trainer van Novak Dokovic. "Hij heeft nu besloten zich weer volledig op de sport te concentreren," aldus de bedrijfsleider van de onderneming.

Boris Becker verkoopt Mercedes-garages - Automobielmanagement.nl

Boris Becker verkoopt Mercedes-garages

Voormalige tennisster Boris Becker, in zijn hoogtijdagen kampioen van Wimbledon en vrijwel alle andere grote tennistoernooien, heeft zijn drie Mercedes-dealerschappen in het verre noordoosten van Duitsland verkocht.

Boris Becker verkoopt Mercedes-garages

Boris Becker GmbH wordt overgenomen door de Brinkmann Groep die daarmee haar positie als grootste autobedrijf in de deelstaat Mecklenburg-Vorpommeren versterkt. De nieuwe eigenaar neemt ook alle 160 personeelsleden over.

Boris Becker is al in 1993 begonnen met het verkopen van auto’s. Op dit moment worden er door zijn drie bedrijven rond de 1.000 nieuwe en 700 tweedehands Mercedesen verkocht. Becker zelf noemde de autobusiness in zijn autobiografie ‘de basis van onze bedrijfsactiviteiten.’ Desalniettemin lijdt Boris Becker GmbH al enige jaren structurele verliezen. De tennisster kan die tot nu toe opvangen door zijn verdiensten als trainer van Novak Dokovic. "Hij heeft nu besloten zich weer volledig op de sport te concentreren," aldus de bedrijfsleider van de onderneming.