Infiniti heeft een overeenkomst gesloten met het Nieuw-Zeelandse autobedrijf Global Motors NZ voor de invoer en distributie van haar auto’s. Global Motors werkt al geruime tijd voor Nissan zelf en haar partner Renault. Het bedrijf opent in eerste instantie specifieke Infiniti-vestigingen in Auckland en Christchurch. "We zijn heel blij dat we deze markt nu kunnen betreden omdat dat onze groei over de globe onderstreept.

Flink investeren 

Global Motors zal flink investeren in ons merk en toont daarmee aan bereid te zijn er alles aan te doen om het een succes te maken," zegt woordvoerder Tom Griffiths van het Japanse merk. Infiniti brengt voorlopig drie modellen uit in Nieuw-Zeeland, de Q50 Sedan, de QX70 SUV en de QX80 grotere SUV.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding