Ford maakt jaarvergadering virtueel

Ford haalt de aandeelhouders dit jaar niet meer bij elkaar in een grote zaal maar maakt de algemene aandeelhoudersvergadering voor het eerst virtueel. Dat evenement zal plaatsvinden op 11 mei.

Ford maakt jaarvergadering virtueel

"We hechten veel waarde aan het vertrouwen dat de aandeelhouders stellen in het leidende team van ons bedrijf. De jaarlijkse bijeenkomst is een belangrijke gelegenheid voor ons om direct van de aandeelhouders te horen en het virtuele karakter van dit jaar stelt ons in staat om de toegankelijkheid voor hen te vergroten terwijl tegelijkertijd de efficiëntie verbetert en we kosten kunnen besparen," legt bestuursvoorzitter Bill Ford uit. De aandeelhouders van Ford kunnen vanuit huis of enige andere locatie meeluisteren, vragen stellen en hun stem uitbrengen, benadrukt hij.

Verschillende soorten aandelen 

De bijeenkomst is dit jaar extra belangrijk omdat de bestuursraad voorstelt om voortaan geen onderscheid meer te maken in twee soorten aandelen. Op dit moment stelt dat de familie Ford en haar nazaten nog altijd in staat om controle over de onderneming uit te oefenen.

Ford maakt jaarvergadering virtueel - Automobielmanagement.nl

Ford maakt jaarvergadering virtueel

Ford haalt de aandeelhouders dit jaar niet meer bij elkaar in een grote zaal maar maakt de algemene aandeelhoudersvergadering voor het eerst virtueel. Dat evenement zal plaatsvinden op 11 mei.

Ford maakt jaarvergadering virtueel

"We hechten veel waarde aan het vertrouwen dat de aandeelhouders stellen in het leidende team van ons bedrijf. De jaarlijkse bijeenkomst is een belangrijke gelegenheid voor ons om direct van de aandeelhouders te horen en het virtuele karakter van dit jaar stelt ons in staat om de toegankelijkheid voor hen te vergroten terwijl tegelijkertijd de efficiëntie verbetert en we kosten kunnen besparen," legt bestuursvoorzitter Bill Ford uit. De aandeelhouders van Ford kunnen vanuit huis of enige andere locatie meeluisteren, vragen stellen en hun stem uitbrengen, benadrukt hij.

Verschillende soorten aandelen 

De bijeenkomst is dit jaar extra belangrijk omdat de bestuursraad voorstelt om voortaan geen onderscheid meer te maken in twee soorten aandelen. Op dit moment stelt dat de familie Ford en haar nazaten nog altijd in staat om controle over de onderneming uit te oefenen.