Volkswagen draait veel beter dan verwacht

De Volkswagen Groep draait veel beter dan verwacht, vooral door de verbeteringen bij Volkswagen zelf.

Volkswagen draait veel beter dan verwacht

Dat betekent dat de operationele winst uit kan komen rond de 4,4 miljard euro, wat veel hoger is dan waar de financiële markt tot nu toe vanuit gaat. De operationele marge zal over heel 2017 uitkomen tussen 6 en 7 procent.

Dat heeft Volkswagen AG in een ad-hoc bericht laten weten. Het merk Volkswagen profiteert van de introductie van nieuwe modellen, met name de Tiguan en sterke financiële prestaties op de West-Europese markt. De kostenbesparingen hebben ook een positief effect op de resultaten. Het volledige halfjaarbericht wordt gepubliceerd op 3 mei.

Volkswagen draait veel beter dan verwacht - Automobielmanagement.nl

Volkswagen draait veel beter dan verwacht

De Volkswagen Groep draait veel beter dan verwacht, vooral door de verbeteringen bij Volkswagen zelf.

Volkswagen draait veel beter dan verwacht

Dat betekent dat de operationele winst uit kan komen rond de 4,4 miljard euro, wat veel hoger is dan waar de financiële markt tot nu toe vanuit gaat. De operationele marge zal over heel 2017 uitkomen tussen 6 en 7 procent.

Dat heeft Volkswagen AG in een ad-hoc bericht laten weten. Het merk Volkswagen profiteert van de introductie van nieuwe modellen, met name de Tiguan en sterke financiële prestaties op de West-Europese markt. De kostenbesparingen hebben ook een positief effect op de resultaten. Het volledige halfjaarbericht wordt gepubliceerd op 3 mei.